lunes, 19 de enero de 2015

Sant Antoooooooooni del Porqueeeeet!!!

El cap de setmana SantAntonier va començar dissabte dia 17 a Guadasséquies. Després de la missa de dotze, va eixer el Sant Antoni i acompanyat pels festers Santantonians i per la Morralla, el van portar a la plaça de davant de l'església per a que el sinyo rector beneïra als animalets que es van acostar. Tortugues, gossos, pardalets, conills que no canvien les orelles i un cavall. En acabant, i amb una rosquilla en la mà, tornarem el sant a l'ésglésia i au.
Per la vesprada la Morralla va amenitzar la romeria fins a l'encesa de la foguera.
A la mateixa hora, la Morralla també va ser testimoni de la foguera d'El Palomar. Ací la cosa va estar ben afortunada, perquè als nostres companys es va tocar la rifa de pernil, un formatge i dues salsitxes.
Ací està la tireta guanyadora:
A l'endemà, diumenge dia 18, en l'Olleria es va celebrar el tradicional i multitudinari passacarrer de Sant Antoni. La Morralla va acompanya les balladores i balladors del Revol i amenitzarem el tros de passacarrer en el que anavem.

Degustant la mistela i el pa beneït que el amables veïns del carrer Sant Antoni, ens acomiadarem fins el passacarrer de l'any que ve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario