domingo, 25 de mayo de 2014

Cap de setmana intens

Aquest cap se setmana d'eleccions europees ha sigut intens pel que fa a la vida de la Morralla.
Divendres vam ser convidats pel Sr. Ruano, que actuava de presentador de l'acte, i així vam acudir una representació morrallera, a l'Ateneu Mercantil de València a la presentació dels capitans moro i cristià de les festes de Moros i Cristians del Cap i casal. Abans de l'acte institucional, va tindre lloc la presentació de la "Ensemble de Dolçaina i Percussió de la Ciutat de València" amb un concert de música de dolçaina, metall i percussió que va ratllar a un nivell altíssim. La veritat és que no es podia esperar menys vista la qualitat dels músics que formen la recentment creada "Ensemble".

 Dissabte, i de la mà de les nostres amigues del Ballet de Alicia Montava, acudirem al poble de Salinas a obrir l'entrada de moros i cristians. Aquest serà el primer "bolo" de la temporada que esperem siga molt fructífer.
 Ací es poden veure dues instantànies d'abans de començar i a mitjan entrada. Entrada per dir-ho d'alguna manera perquè per a nosaltres més pareixia una diana per la vesprada o una desfilada de carnestoltes. La veritat és que peculiar, i quant menys, diferent, sí que ens va resultar l'entrada salinera.
Ací dalt podeu veure l'avançat estat de gestació de la nostra amiga Vero junt al CAP de colla Ramón. No sabem ben bé per què però ahí està la foto.
La veritat és que no ha sigut tan intens, però com feia temps que no eixiem...

1 comentario: